• In prijs verlaagd
  • Nieuw
Adobe Creative Suite CS6 Master Collection - Windows Adobe Creative Suite CS6 Master Collection - Windows

Adobe Creative Suite CS6 Master Collection - Windows

Referentie:

Onze vorige prijs € 1.506,82
€ 602,73 60% korting
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Toevoegen aan wenslijst


Details

32/64 bit
Engelstalige Versie

Let op: Deze versie is alleen voor Windows systemen

Adobe Creative Suite 6 Master Collection levert ongekende prestaties met razendsnelle 64-bits native ondersteuning en GPU-versnelling. Baanbrekende nieuwe creatieve gereedschappen bieden innovatieve manieren om voor de nieuwste apparaten te ontwerpen. Met behulp van uitzonderlijke kracht en precisie creëer je inspirerende ervaringen die overal beschikbaar zijn.

Bekijk de beste nieuwe functies van CS6 Master Collection

Met baanbrekende nieuwe creatieve gereedschappen kun je vrijwel overal inspirerende ervaringen leveren. Master Collection biedt 64-bits native ondersteuning en GPU-versnelling voor ongeziene kracht in de basiscomponenten.

Ontwerp zonder beperkingen

Geen enkele creatieve uitdaging die op je pad komt, is te groot. Gebruik de ultieme professionele werkset en ontdek nieuwe manieren voor het ontwerpen van verbluffende ervaringen voor gedrukte content, websites en video.

Werk zo snel als je verbeelding

Werk vlot aan de meest complexe projecten met gereedschappen die opnieuw zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Met opnieuw ontwikkelde functies creëer je content in veel minder stappen en met maximale efficiëntie.

Lever vrijwel overal

Bereik meer mensen op meer plaatsen door te ontwerpen volgens de nieuwste standaarden voor het web, mobiele apparatuur en video. Ontwerp verbluffende, interactieve ervaringen die op vrijwel alle schermformaten en apparaten probleemloos worden weergegeven.

Technologieën voor behoud van inhoud in Photoshop Extended

Retoucheer afbeeldingen met verbazingwekkende eenvoud, controle en precisie in Adobe Photoshop Extended. Verwijder of verplaats geselecteerde afbeeldingsobjecten en benut technologie voor behoud van inhoud om je afbeelding op magische wijze te vullen, te corrigeren, uit te breiden of opnieuw samen te stellen met verbluffende resultaten.

Krachtige functie voor overtrekken van afbeeldingen in Illustrator

Zet met vertrouwen rasterafbeeldingen om naar bewerkbare vectoren met de krachtige engine voor overtrekken in Illustrator. Gebruik de eenvoudige, intuïtieve bedieningselementen voor scherpe lijnen, nauwkeurige aanpassing en betrouwbare kleurresultaten.

Dynamisch knippen op de tijdlijn in Adobe Premiere Pro

Verfijn je bewerkingen met precisie met behulp van geavanceerde knipgereedschappen in Adobe Premiere Pro CS6. Knip fragmenten rechtstreeks op de tijdlijn via toetsenbordinvoer of in de programmamonitor met JKL-sneltoetsen.

Werk zo snel als je verbeelding

Met de nieuwe krachtige engine werk je in hoog tempo aan de meest complexe projecten met gereedschappen die zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Met opnieuw ontwikkelde functies ontwerp je content in veel minder stappen. Snelle, intuïtieve toegang tot je favorieten geeft je creativiteit vrij spel.

16 otros productos en la misma categoría: